Kissakaapin uudet seikkailut

Sitä kutsutaan kissakaapiksi. Oikeammin nuo kaapin vetimet taitavat olla pupukorvaiset, mutta lasten mielestä kaappi on ollut aikojen alusta kissakaappi, joten olkoon siis niin.

Alunperin vanha suomalainen viilukaappi muuttui paloauton (tai Ferrarin) punaiseksi perheemme esikoisen tarpeisiin. Pikkuisen ihmisen pikkuiset vaatekappaleet mahtuivat mainiosti vanhaan kaappiin. Tyttösen kasvaessa vaatteille tarvittiin vähän reilummin säilytystilaa, ja kissakaapin tehtäväksi muodostui lelujen säilytys.

Uuteen kotiin muutettuamme kissakaappi joutui asennoitumaan säilytyskalusteena uudestaan, ja homma jatkui pyyhkeiden säilyspaikkana. Väri on sitkeästi pysynyt 18 vuoden takaisena punaisena aina eiliseen asti. Kissakaappi joutui liitumaalisudin uhriksi, ja muuttumisleikin lopputuloksena paloautonpunainen vanha kaappi harmaantui. Vetimet ovat edelleen korvilla varustetut. Eihän noista raskinut vieläkään luopua.

Kissakaapin uusi sijoituspaikka on keittiö, ja tehtävänä kaiken maailman sälän säilytys. Vaikka kaapista ei mikään täysiverinen baarikaappi tullutkaan, niin söi tuo viaton harmaa tönöttäjä myös tämän mamman viskit kitaansa. Eivätpä nyt pullot pölyty siinä missä tarjoiluvaunun tarjottimella.

Kissakaapin punaiset vuodet ovat vilahdelleet esimerkiksi täällä.

Hyvää pääsiäisviikkoa!


12 comments

 1. Kissakaappi on suloinen ja hei, noi vetimet on niin täyskymppi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vetimet rokkaa :) Meidän kodin sisustuksessa on tälläisiä hupi-juttuja, eli ei turhan vakavamielistä touhua :)

   Delete
 2. Ihana kissakaappi ja sisustus! :)

  ReplyDelete
 3. Oi, miten suloinen kissakaappi! Näytti hyvältä punaisena ja tyylikkään harmaana myös.
  Ja noi vetimet - ihanat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kissakaappi keeps on rockin' :) Maali on itse asiassa purkin mukaan musta, mutta koska liitumaali, niin lopullinen sävy on graffitin harmaa. Eipä ole hullumpi tuokaan, onneksi :)

   Delete
 4. Meilläkin on "erityyppisiä" kaappeja, kuten peurakaappi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee! Hyvä peurakaappi! :)

   Onneksi muillakin on vähän eläimellistä menoa :D

   Delete
 5. Ihana kaappi ja onnistunut tuunaus! Pitäisi sullekin ehdottomasti kommentoida enemmän, Instaa tule selattua mutta kaikenlainen blogien kommentointi on meinannut jäädä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meinaa tosiaan nykyään olla tämä some-elämä enemmän instan näpelöimistä, mutta tulee sitä postauksiakin luettua, mutta vähemmän kommentoitua tosiaan :)

   Delete