Heippa kesä 23

Loviisan kadut ovat hiljentyneet kesän tapahtumien jäljiltä. Vanhat talot -viikonlopun jälkeen arki on koittanut sangen syksyisenä sateineen ja tuulinen. Sadekuurot ovat pyyhkäisseet kaupungin yli tehopesun lailla, ja irtohiekat, tapahtumien mainokset sekä rennosti kujilla käyskentelevät turistit ovat kadonneet katukuvasta. Nyt onkin hyvä hetki hieman huokaista, tehdä retki metsään, valmistella pihaa syksyyn ja piipahtaa tutussa kahvilassa. 

Kaupungin palatessa arkeen ja vetäessä hieman henkeä sangen aktiivisen kesäkauden jälkeen, pikku hiljaa voi kuitenkin miettiä syksyn retkiä, ja muutaman kuukauden kuluttua jo taasen vanhoja talojakin sekä niiden joulutunnelmaa. Ollaan nyt kuitenkin ihan rauhassa tässä hetkessä, jossa puutarha antaa vielä satoa, metsässä riittää poimittavaa ja aamulenkillä voi nauttai usvan kauneudesta.

Kuvissa on vielä tunnelmia tämän vuoden Loviisan wanhat talot -kohteista: 1 Villa Jose, 2 Skoltomten, 3 Villa Armas, 4 Dunderdtfeltintalo, 5 Himlabacken . Kuvien copyright @lillalovisaphotography


2 comments