Löytöjä

Joskus kiva kirppislöytö käynnistää sisustuksen päivityksen. Myös sesongittain piensisustuksen uudelleen organisointi tuo ripauksen piristystä arjen ja juhlan keskelle. Aika usein isot huonekalut pysyvät paikoillaan, ja väriä elämään tuovat esimerkiksi kivat kynttilät sekä tyynynpäällisten vaihto. 

Yläkerran asukas tosin pyöräyttää välillä myös huonekalut uusille paikoilleen, ja virkistää seinille ripustettavia tauluja ja julisteita hieman erilaisilla kokoonpanoilla. Sellainen vyörytys lähti liikkeelle tässä juhannuksen kynnyksellä. Tytär löysi paikalliselta kotikirppikseltä sinisävyisen taulun, ja sen lisäksi ostimme Helsingin Taidehallin valokuvanäyttelystä hänelle julisteen. Muilta osin tytär kävi läpi printtivarastoaan ja järjesteli uutta katsottavaa seinille sen mukaisesti. 

Kesäisen kepeää uutta viikkoa! 

9 comments

 1. Välillä pienillä muutoksilla saa upeita lopputuloksia. Aivan ihania tauluja teillä ja miten kiva idea vaihdella niitä fiilisten mukaan.
  Kaunista kesäkuun viimeistä viikkoa sinulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tytär on selvästi innokkaampi vaihtamaan sisustuksensa värimaailmaa kausittain kuin minä (laiskimus) :)

   Ihanaa viikkoa Outi!

   Delete
 2. Hienoja löytöjä. Me ei kotiin nykyään juuri mitään hankita kun kaikkea löytyy :)

  ReplyDelete
 3. Kirppiksillä on mukavaa käydä vaikkei mitään etsisikään, silloin hyviä löytöjä tulee varmasti! Taulut tuovat sisustukseen paljon!

  Aurinkoista kesäkuun viimeistä päivää!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirppikset yllättävät välillä iloisesti. Varsinkin jos jotain huonekalua sattuu joskus löytymään, niin on kiva kotona sovitella sisustuksen palasia yhteen :)

   Delete
 4. Ihania löytöjä ha voi kuinka kaunis koti teillä onkaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä sattuu kirppiksiltä löytymään kivoja juttuja :)

   Delete