Win some lose some

Elämä vie, elämä tuo. Joskus sitä saattaa olla apina, jonka kynttilä palaa vähintäänkin kummastakin päästä, ja lopputulos on mitä on. Mikä osuus elämässä ja tapahtumissa on sattumalla? Mihin voi vaikuttaa itse toimillaan? Kunnianhimoiset mietelauseet kannustavat uskomaan, että ajatuksien voimalla on vaikutus tapahtumaketjuihin. "You attract what you think and you receive what you believe". Itse olen epäileväinen näihin ajatuksen luomiin energioihin ja tilanteisiin. Ainakin monissa tapauksissa olisi aika julmaa sanoa, että esimerkiksi vakava sairaus olisi "saat, mitä tilaat" tyylisesti omien ajatusten voimalla itseaiheutettua.

Kannustavat mietelauseet ja voimaannuttavat tekstit toimivat kaiketi tilanteissa, joissa kaipaa lisää tahdonvoimaa, tsemppausta tai muistutusta itselleen tärkeistä asioista. Minun huumorintajulla mieleen tulee suosikki voimalausetta kysyttyessä pikemminkin jotain surkuhupaisaa kuten "ehkä otin, ehkä en". Ainakaan tuossa tapauksessa ei tule hirveästi maalailtua ruusunpunaisia odotuksia taikka lupauksia maailmankaikkeudelle.

Kiva kynttilänjalka löytyi Indiskan valikoimasta. Jostain syystä yksi kynttilöistä lusahti näyttävästi muiden vielä palaessa rivissä mallikkaasti. Oliko tuo kynttilä se kuuluisa maanantai-kappale vai halusiko universumi viestittää jotain astetta tärkeämpää minulle? Veikkaisin, että ainoa konkreettinen muistutus tässä oli paloturvallisuus. Polta kynttilöitä vain valvotusti*!

*Tai itse asiassa kynttilöitähän ei saisi edes juurikaan poltella pienhiukkaspäästöjen vuoksi. Itse poltan mielummin kynttiöitä kuin tupakkia, joten...
2 comments

 1. Itsekin polttelen vaan kynttilöitä, tupakasta onneksi pääsin jo 8 vuotta sitten eroon.
  Minä etsin mietelauseita kun haluan kannustaa itseäni jaksamaan tai jos iskee siirappi Siiri ja laitan rakkaus mietteitä miehelle :)
  Kivaa viikonloppua sulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siirappi Siiri ♥
   Rentouttavaa viikonloppua Outi! :)

   Delete