Asuntomessut 2023 rakentuvat Loviisaan

 Loviisanlahdelle rakentuvan Kuningattarenrannan rakennustyöt ovat jo hyvällä mallilla monen tulevan Asuntomessukohteen osalta. Piharakentaminen käy juuri tällä hetkellä vilkkaana alueella, mutta myös monessa messukodissa on vielä pintaviimeistelyjä tekeillä. Pääsimme rakennustohinasta huolimatta tänään kurkistamaan tilannetta mediapäivän merkeissä.

Kesän Asuntomessualue rajautuu merenrantaan, ja on kivenheiton päässä Loviisan torilta. Kuningattarenrannan asunnoista avautuukin kaunis merimaisema, ja vastarannalla näkyy vanha kaupunginosa. Maisemaa pääsevät ihailemaan uusien kotien asukkaiden lisäksi kesän messuvieraat 7.7.2023 lähtien. 

Annetaan messurakentajille vielä kuutisen viikkoa aikaa viedä homma pakettiin, ja palataan sitten tarkastamaan tilanne niidenkin kohteiden osalta, joilla tekemistä vielä riittää. 

Kuvasarjassani vierailemme kodeissa, joissa sisustuspuoltakin oltiin jo päästy työstämään. Jokunen koti jo suorastaan odotteli valmiina tulevia asukkaitaan (kunhan kuukauden mittaiset tuparit ovat takana).

Kuvien copyright @lillalovisaphotography
2 comments

  1. Kiitos kuvakavalkadista. Itse en valitettavasti ehtinyt tilaisuuteen osallistumaan. Hyvältä ja mielenkiintoiselta näyttää. Tuskin maltan odottaa heinäkuuta ja Loviisan Asuntomessuja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loviisan Asuntomessut on kiva kokonaisuus ja etenkin merinäköalat ovat kodeista huikeat.

      Delete