Loviisan wanhat talot 2018 tunnelmia

Nyt kurkistamme vielä kahteen Loviisan wanhat talot -kohteeseen, jotka löytyvät ihan Loviisan keskustan tuntumasta. Lilla Ljuva on persoonallinen ja hurmaava koti, joka tarjoaa silmänruokaa joka nurkalla. Talon omistajalla on oiva silmä erilaisten kokonaisuuksien ja asetelmien tekoon. Sävymaailma on runsas, mutta pettämättömällä tavalla yhteensopiva ja kiehtova. Tästä kodista löytyvät myös monet tee-se-itse ideat sekä toteukset (mittavasta remontista nyt puhumattakaan).

Vierailin myös ensi kertaa Ljuvan naapurustosta löytyvässä Villa Linneassa, joka tarjoilee värikästä lapsiperheasumista. Linneassa on niin ikään tehty reippaalla kädellä remonttia, mutta nyt sisustus ja asuminen näyttää asettuneen kivasti paikoilleen. Perheen lapsilla on talon yläkerrassa reilusti omaa tilaa. Alakerrassa tunnelmaa luovat sävykkäät tapetit, huonekalut ja ruskeansävyinen kaakeliuuni.

Ljuvan ja Linnean lisäksi vierailin Välimeren majatalossa, joka tarjoili varsinaisen kotikohteen lisäksi taidetta monessa muodossa. Sisustuksessa viehätti erityisesti makuuhuoneen uskomaton "tapetti", joka oli itse asiassa lukematon määrä A4-kokoisia piirroksia, jonka aiheina olivat erilaiset nukkuvat perheet. Tapettikokonaisuudesta vastaa Frida Hultcrantz, ja installaation nimi on "The Day Goes On At Night" (kuvasarjan viimeinen kuva).

Ruotsinpyhtään kohteista pääset lukemaan täältä.


10 comments

 1. Ompa ihanan tunnelmallisia kuvia! 💙

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Mielenkiintoisia koteja on kiva käydä ihastelemassa.

   Delete
 2. Ihana postaus! Jäin tuijottamaan jokaista kuvaa pitkäksi aikaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näissä wanhat talot -kodeissa riittää kyllä ihmeteltävää ja ihasteltavaa ihan livenäkin :)

   Delete
 3. Valtavan kaunista ja ihanaa <3 Niin täydellisen sopivaa meille tännekkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tälläisiä tunnelmallisia ja persoonallisia koteja on tosiaan kiva päästä fiilistelemään.

   Delete
 4. Siis aivan ihana. Rakastuin kaikkiin tapetteihin. Olisin varmaan salaa muuttanut tuonne, jos olisin tuonne päässyt käymään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muutamassa LWT-kodissa on muuten Air BnB -toimintaa, joten eivät he välttämättä olisi ulos heittäneet tapahtuman päätyttyä :D

   Delete
 5. Siis aivan ihanat kuvat ja tunnelma!

  ReplyDelete