Lohjan Asuntomessut

Lohjan Asuntomessut ovat avoinna yleisölle 9.7 - 8.8.2021. Viime vuotiseen tapaan liput ostetaan etukäteen Asuntomessujen verkkokaupasta. Lippujen oston yhteydessä tulee ilmoittaa suunniteltu vierailuajankohta. Tällä metodilla messujen kävijävirrat saadaan pidettyä tasaisina, ja ruuhkaa kohteissa on helpompi välttää.

Messualue sijaitsee Lohjanjärven rannalla, ja useimmista kohteista on kaunis järvimaisema. Lohjan kaupunki on tuonut kaupunginosan iloksi istuskelupaikkoja ja puistikkoa järven ranta-alueelle. 

Muista vierailla messuilla myös varsinaisen alueen hieman ulkopuolella (tien toisella puolella) sijaitsevassa kohteessa Villa Kokkokalliossa, joka ei ole uudiskohde, vaan kauniisti remontoitu vanha talo. Talon alakerta on tulevaa liiketilaa, mutta pintamateriaalien valinta on toteutettu lämpimästi ja kodikkaasti.

Kokkokallion vieressä on Honkarakenteen omarantainen Villa Hopeapuu. Talo sinänsä on moderni ja pelkistettykin, mutta se juttu on tietysti oleskelutilan kuvan kaunis järvimaisema hopeapajuineen. Pressipäivänä rannasta löytyi myös pari lekottelijaa (viimeinen kuva).

Messukohteiden sisustusvalinnoista löytyy enenevissä määrin värikkyyttä ja syviä sävyjä. Skandinaavisempaakin tyyliä on nähtävillä, tottahan toki. Näytteitä modernimmasta otteesta löytyy aiemman postaukseni kuvien joukosta.

Kerrostalokohteet (22 - 24) kannattaa myös käydä kiertämässä. TA Asumisoikeus Oy:n kohteissa on persoonallinen sisustus Jean Vernet -sisustusliikkeen tyyliin, ja kerrostalon kattoterassi on myös oikein viihtyisä runsaine istutuslaatikkoineen.

PS. Lohjalaisilla yrittäjillä on messuilla oma Lohja Shoppy, ja sen valikoimassa on sisustus-, lahja- ja herkkutuotteita muun muassa. Itse ainakin löysin muutaman kivan tuliaisen kyseisen teltan valikoimista.
No comments