Kurkistus Lohjan Asuntomessuille

Kiersin tänään Lohjan Asuntomessualueella median ennakkoretkipäivän merkeissä. Tositoimiin messuilla päästään 9.7.2021 alkaen. Viime vuoden tapaan messuliput tulevat myyntiin Asuntomessujen sivuston kautta, ja vierailijoiden tulee varata ennakkoon messuille saapumisen ajankohta. 

Lohjan Asuntomessualue on Lohjanjärven rannalla Hiidensalmen alueella. Monessa messukohteessa onkin kaunis järvimaisema kaupanpäällisenä. Itse rantakaistale on varattu lohjalaisten yhteiseksi virkistysalueeksi rantapolkuineen ja puistoalueineen.

Messutalot on sijoiteltu melko tiiviisti kaavaan, mutta niiden asemoinnissa on mietitty myös näkymiä naapurustoon sekä suojaisten yksityisten pihatilojen muodostumista. Rakennuksen seinät, katetut terassialueet ja mahdollisten ulkorakennusten sijoittelu ovat yhdessä varmistaneet, että rauhallisia istuskelualueita löytyy myös kodin ulkotiloista.

Kesän Asuntomessujen sisustustrendeissä löytyy viime vuotiseen tapaan puuterisia sävyjä ja tunnelmia, mutta niitä oli hieman terästetty esimerkiksi mustilla, vihreillä ja sinisillä yksityiskohdilla. Puuteriroosan sävyt tuntuvat myös olevan nousussa.

Messujen persoonallisimmaksi kohteeksi nousee ehdottamasti talo nimeltään Pyörre, joka on ympyrän muotoinen rakennus. Ympyrän keskustassa on pieni atriumpiha ja sen katseenvangitsijana omenapuu. On hauska nähdä tämä ja muut kohteet heinäkuussa aivan valmiina ja sisustustettuna. 3 comments

 1. Hei Jasmin, ja kiitos haasteesta! Itse asiassa tuo on tässä kesän kynnyksellä hyvä idea. Itsellekin olisi hyvä muistutella mitkä ovat olleet ne iku suosikit blogeista ja löytyisikö joukkoon jotain uusia :) Blogien lukutapa on kuitenkin tässä aikojen saatossa muuttunut.

  ReplyDelete
 2. Harmi kun en ehtinyt mukaan tähän Asuntomessujen ennakkokatselmointiin. Näyttää nimittäin oikein hyvältä ja tyylikkäältä kuvissasi. Odotan jo kovasti Lohjan Asuntomessujen alkamista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näemme kenties siis 8.7. päivää ennen h-hetkeä? Esimerkiksi Pyörre oli vielä melkoisen kesken, joten tulee olemaan mielenkiintoista nähdä se valmiina. En myöskään ehtinyt vierailla vielä kaikissa kohteissa, joten nähtävää on odotettavissa myös siinä mielessä.

   Delete