---

Kaunista sunnuntaita! Juuri nyt nautimme tulppaaniloistosta, jota käyn hankkimassa tuosta lähistöltä. Slow Flower Loviisa kasvattaa tulppaanit omalla pihallaan, ja toimittaa kukkasia muutamalle jälleenmyyjälle, sekä myy niitä myös suoraan meille lähellä tuotettujen kukkien ystäville. Muutaman viikon kestävä tulppaanisesonki on juuri nyt parhaimmillaan. Itse nautin tulppaanin koko elinkaaresta aina kurtistuneeseen ja repsahtaneeseen vaiheeseen asti.

Kohtahan meillä on vuorossa myös pionit, ruusut ja muut puutarhat ihanat kukkijat. Kylvin omalle pihallemme myös hieman yksivuotisia niittykukkia, unikkoa ja tuoksuhernettä. Pian maljakoihin on kauneutta tarjolla yllin kyllin.

Ah, kesä!

Slow Flowers2 comments

 1. Minulle on nyt kehittynyt tapa, että pari kertaa kuukaudessa ostan meille olkkaria koristamaan jonkin kukkakimpun. Eilen ostin juuri uuden, purppuran värisiä krysanteemia.
  Ihanalta teillä näyttää <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kukkaterapia on valintani :) Olen kyllä varsinainen kukkaistyttö, ja onneksi se paras sesonki on nyt jälleen edessä niittykukkineen ja kaikkineen.

   Delete