Postikortteja Ruotsinpyhtäältä

Kävelin tänään kameran kanssa Ruotsinpyhtään ruukissa, jossa on tänä viikonloppuna vuorossa joulumyyjäiset. Ostin myyjäisistä kotimme ulko-oveen havukranssin, ja kotiin tullessa sen jo ohimennen paikalleen ripustinkin. 

Väkeä tuntui olevan ruukissa kivasti liikkeellä, ja sää jälleen kerran mitä mainioin ulkoiluun vaikka koko perheen voimin. Jouluinen tunnelmakin on kyllä taattu tällä itä-uusmaalaisella lumimäärällä, jota on saanut itsekin ihmetellä aamuin ja illoin lumikola kädessä. Kaunista täällä Loviisan seudulla nyt joka tapauksessa on!

Pidemmittä puheitta nyt siis kuitenkin niitä kameran muistikortille tallentuneita talvisia kuvia Strömforsin ruukistamme, olkaa hyvät.2 comments

 1. Kauniita talvikuvia Ruotsinpyhtäältä. Mietin itsekin noita samaisia joulumyyjäisiä mutta tässä lumikaaoksessa päätin jättää kuitenkin ajelun Espoossa ruukkiin. Strömforss on niin idyllinen paikka ja maisemat kuin postikorteista. Vuosi sitten syksyllä kävimme siellä lokakuussa Soihtujen ilta -tapahtumassa ja näin paikan ensimmäisestä kertaa syysasussa. Hurmasi silloinkin. Mukavaa joulunodotusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ruotsinpyhtään ruukki on kaunis jokaisena vuodenaikana, ja näin loviisalaisena voi vähän ylpeilläkin kaikeksi onneksi säilyneellä ruukkialueella. Kauniita ruukkeja on muillakin paikkakunnilla, mutta on tämä oma aika soma :)

   Ihanaa joulunajan tunnelmointia!

   Delete