Persoonalliset kodit

Olen päässyt tänä kesänä vierailemaan useassa tunnelmallisessa vanhassa talossa. Kuvasarjan kodit ovat mukana uusina kohteina elokuun Loviisan wanhat talot -tapahtumassa. "Uusina" tässä tapauksessa tarkoittaa tietysti sitä, että kyseessä ovat tapahtuman ensikertalaiset, mutta talojen iät ovat tottakai vähintään sen sata vuotta, jota edellytetään vanhojen talojen viikonlopun osallistujilta. 

Villa Mickos on rakennettu 1800-luvun lopulla, ja on kokenut monia remontteja ja muutoksia vanhojen talojen tapaan. Nykyisten omistajien käsissä koti on muotunut kauniiksi kokonaisuudeksi, jonka sisustuksessa on ripaus ylellisyyttä yhdistettynä maalaisromantiikkaan.

Villa Rajala puolestaan on kokenut mittavan ja kokonaisvaltaisen remontin, joka jatkuu tällä hetkellä ainakin rakennuksen pihamaan muokkauksen merkeissä sekä ulkoverhouksen ja terassien viimeistelyjen osalta.

Rajalassa tykätään väreistä, ja pinnoille onkin valikoitunut kauniita sävyjä, jotka muodostavat kivoja tunnelmia sekä kokonaisuuksia yhdessä valittujen kalusteiden kanssa.

Ruotsinpyhtään ruukin Kuukerpalli saa tänä vuonna vanhojen talojen -tapahtumaan toisenkin asunnon, kun rakennuksen perimmäisen päädyn koti tulee kohteena mukaan. Asunto A on seesteinen koti tulvillaan valoa. Veikkaan, että tässä kodissa sielu lepää puutarhatöiden lomassa.

Loviisan Wanhat Talot tapahtuma 26. - 27.8.2023 - Tervetuloa!

Kuvat 1-3 Villa Rajala, 4-6 Villa Mickos, 7-9 Kuukerpalli asunto A

Kuvien copyright @lillalovisaphotography


2 comments

 1. Ihana koti, niin paljon kauniita yksityiskohtia.
  Mukavaa elokuuta sinulle ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa ja vielä kesäistä elokuuta myös sinulle Outi!

   Kuvissa on siis kolme eri kotia tulevasta elokuun lopun Loviisan wanhat talot -tapahtumasta.

   Delete