Loviisan joulukodit kutsuvat kyläilemään

Ihanaa joulun odotusta! Joulun tunnelmaan on helppo virittäytyä täällä meillä Loviisassa. Aina yhtä ihanat joulukodit kutsuvat kylään kahtena seuraavana viikonloppuna eli 7. - 8.12. ja 14. - 15.12.19. Joulukotien joukossa on vanhoja tuttuja kohteita vuosien varrelta, ja muutama uusi kotikin. Uusi ei tietysti tässä tapauksessa tarkoita uutta rakennusta, sillä vanhat talot -touhuihin ei pääse mukaan alle satavuotiaat nuorukaiset. Joulukodit edustavat samalla myös loviisalaista vanhojen talojen tunnelmaa.

Kurkista muuten tarkempi kohdeluettelo täältä. Osa joulukodeista on avoinna vain toisena tapahtumaviikonvaihteena, joten tarkista ennakkoon kunkin kohteen aikataulut. Strömforsin Ruukin joulukodit ovat avoinna ensimmäisenä viikonloppuna eli 7. - 8.12.19.

Uusia kohteita ovat Kuukerpalli (Strömfors), Villa Marmeladi (Strömfors), Stengård (Pernaja), Sjövalla (Loviisa / Köpbacka) ja Villa Elma (Loviisa / Uusikaupunki). Viimeksi mainittu on muuten avoinna vain 14. - 15.12.19.

Tämän vuotiset muut joulukodit ovat: Vackerbacka, Pitkäpöydäntalo, Auringon puolella, Villa Aaltonen, Villa Hanna, Välimeren majatalo, Kuninkaanlampi, Villa Limppu, Helgas, Lilla Ljuva, Villa Armas, Sahanmäki ja Rautaparta. Kohteita on tänä jouluna vaihteeksi todella runsaasti tarjolla.

Itse olen joulukodit -viikonloppuna töissä sisustuspuodillani herttasella, mutta aion ehtiä kyllä hieman joulukoteihinkin töiden lomassa. Tervetuloa käymään myös meille herttaselle! Tarjoamme hieman jouluisia herkkuja puodilla piipahtaville.

No comments