Makkaratehtaalla

Mahtavaa! Loviisan wanhat talot tapahtuma 2021 päästiin toteuttamaan. Vierailin sekä lauantaina että sunnuntaina varsinkin tapahtuman uusissa kohteissa. Kyläilijöitä oli kotikohteissa kivasti liikenteessä, ja tapahtumassa noudatettiin ohjeistuksia vallitsevan tilanteen mukaisesti.

Lauantain ensimmäinen kohteeni oli super kiinnostava Vanha Makkaratehdas. Olen itsekin katsellut myynnissä ollutta vanhaa Kasténin makkaratehdasta sillä silmällä, ja hienoa, että rakennuskompleksille löytyi uudet omistajat. Asukkailla onkin hurjan remonttiurakoinnin jäljiltä upea loft-tyylinen asunto, joka hulppeiden neliöidensä myötä tarjoilee tilaa niin taiteen tekemiseen kuin perhe-elämällekin. 

Industriaalihenkeä Makkaratehtaan sisustukseen tuovat esille kuoritut tiiliseinät ja kaakelit, puhumattakaan pintojen pellityksistä, joita on jonkin verran jätetty edelleen paikoilleen. Ilahduttavaa on myös kodin värien käyttö ja rento ote sisustuksessa. Kokonaisuuden viimeistelee asukkaidensa lisäksi vintage-huonekalut, ennakkoluulottomat säilytysratkaisut ja suoraan seinille maalattu taide. Tilava kylpyhuone tassuammeineen viimeistelee kokonaisuuden.

Makkaratehdas löytyy myös Instagramista: @nakkikartano

Lisää Wanhat Talot -tunnelmia on luvassa seuraavissa postauksissa!


2 comments

 1. Vitsit, että tykkään noista näkyville jätetyistä putkista pitkin kotia. Aivan upea keittiö myös ja kiva kun kodista löytyy myös värejä.
  Ihanaa viikkoa sinulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vanhan Makkaratehtaan sisustus oli minullekin erittäin mieleinen.

   Ihanaa syksyistä viikkoa Outi!

   Delete