Kevät messut 2018

Kevät on messuilla! Onneksi kevät on myös tuolla ulkona. Ei tunnu niin synkältä mietiskellä uusia ideoita pihamaalle, kun lumipeite jo hyvää vauhtia hupenee omiltakin tiluksilta.

Kevät messut starttasivat tänään torstaina ja jatkuvat sunnuntaille. Jos suunnitelmassasi on mökkirakentaminen, paljut, poreet, grillit, piharakentaminen, kiveykset, istutushommat tai sisustaminen ulkosalla, kannattaa käydä pyörähtämässä messuilla. Esittelyssä on myös joitakin mökkipaikkakuntia, kuten Loviisa. Loviisan osasto näyttikin sangen kivalle. Siellä on somisteena esillä myös hieman sisustustuotteita omalta kaupaltani eli herttaselta.

Loviisan osaston naapurustosta löytyy tyylikäs Asun-lehden ja Kekkilän yhteinen osasto. Yksinkertaisen tyylikäs osasto on rauhoittava elementti kukkaloiston ja värikkyyden keskellä. Miten kivalta muuten näyttävätkään pienet istustusmallit! Kohta sitä pääsee intoilemaan myös omalle pihamaalle, ja miettimään kukkapenkin myllertämistä.

Kevät messujen tärppi on myös floristien sidontanäytöksen ja kimppuhuutokauppa. Kiljaisin heiltä kotiinviemisiksi hervottoman kokoisen kimpun, joka ilahduttaa arkea nyt ruokailutilassamme. Kukkakauppiasliiton piste löytyy eteläisen sisäänkäynnin puolelta Fazer-kahvion sivustalta.

PS. Kasveja voi istuttaa ja laittaa esille luovasti. Erilaiset kassit, pussit, vanhat purkit, laatikot, huonekalut ja laitteet sopivat kekseliääseen istutukseen. Tälläisiä esimerkkejä löytyi sieltä täältä messuosastoilta.


10 comments

 1. Odotan jo innolla tuonne messuille pääsyä. Itse lähden sinne pyörimään lauantaina.
  Leppoisaa iltaa sinulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukavia messuja viikonlopppuna! Avauspäivänä torstaina ainakin ihmisiä ja hulinaa tuntui riittävän :)

   Delete
 2. Itsellä jää kaikenlaiset messuilut tältä keväältä väliin pienokaisen kanssa, niin ihanaa kuin tuonnekin olisi päästä kiertelemään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Menot ja meiningit tietysti muuhun elämään sovitellen :) Messuja tulee ja menee, pienen ihmisen alkutaival on puolestaan ainutkertainen.

   Delete
 3. Olin messuilla pikaisesti eilen ja tänään melkein koko päivän. Harmi kun me emme törmänneet eilen. Ihania juttuja oli paljon ja sain hyviä vinkkejä omalle parvekkeelle :)
  Loviisan osastollakin kävin ja bongasin Herttasen tuotteita.
  Ehkä vielä sunnuntaina pikaisesti käyn :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli torstaina pikapyrähdys messuilla, kun Hesassa muutenkin jo olin. Oli ihan pakko käydä kurvaamassa pari osastoa, joista kutsuja oli s-postiin kopsahdellut.

   Olisi ollut kiva törmätä! Omalla pikavisiitillä en muuten bongannut ainuttakaan bloggaajaa, joten taisin luovia messut varsin agenttimaisesti :D

   Useamman käynnin taktiikalla messuista saakin enemmän irti!

   Delete
 4. Pitääpä käydä tytön kanssa katsastamassa messut. Jos vaikka saadaan ideoita takapihalle rakentuvaan kiipeily ja jumppatelineeseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pihanrakenteluunkin tuolta kyllä löytyy ideoita. Itse olen kivi-fani, joten erilaisten pihakiveysten bongailu tuo myös inspiksiä. Jumppatelineiden alustaksi toki jotain muuta kuin kivikovaa matskua :)

   Delete
 5. Niin kauniita kuvia! Varmaan tuolla riitti katseltavaa koko päiväksi :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä messuista saisi ajan kanssa enemmän irti. Itse huitaisin messut läpi puolijuoksua, mutta ehdin siinä kuitenkin inspiroitua ainakin muutaman idean verran :)

   Delete