The (Flower) Power of Love

Voiko hyvät teot pelastaa maailman? Se jäänee nähtäväksi, mutta ainakin hyvät positiiviset teot ja asiat saattavat pelastaa päivän, hetken tai sysätä hyvien tekojen ketjureaktion liikkeelle. Jos perhosen siiven henkäyksen kevyt sipaisu voi vyöryttää perhosvaikutuksen liikkeelle, niin mitä voi puolestaan salaperäinen ohikulkijan löydettäväksi jätetty kukkakimppu tehdä?

Se yllättää, ilahduttaa ja saa miettimään hymy huulilla kukahan mahtaa olla yllätyskimpun takana. Se saa myös miettimään, että miten minä voisin ilahduttaa tai yllättää puolestani. Miten laittaisin itse hyvän kiertämään vaikka ihan pienenkin teon merkeissä?

Löytämäni kukkakimppu kertoi olevansa "A lonely bouquet Loviisa". Kukkayllätysten sivulta käy ilmi, että salaperäiset kimput ovat ilmestyneet Loviisan katukuvaan viime vuoden syyspuoliskolla. Kimpun sitojan "käsiala" johtaa mielestäni hieman mysteerin jäljille, mutta en lähde tässä ääneen mitään veikkaileman, jos kimppujen taustataho haluaa pysytellä mieluiten tuntemattomana.

Kaunista, kiitos ♥

Koska sinut on viimeksi yllätetty?
10 comments

 1. Synttärinä sain yllätyksiä. Yllätykset piristää aina ja tekevät olon tosi onnelliseksi.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yllärit piristää kyllä (kunhan ovat niitä hyviä juttuja :)

   Mukavaa loppuviikkoa!

   Delete
 2. Oi miten ihana pieni yllätys, kukat saavat aina itseni iloiselle mielelle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama! Kukat ♥ Eli erittäin osuva ylläri oli tämä minulle :)

   Delete
 3. Ihana! Miten joku osaa olla noin mahtava tyyppi ja tehdä noin paljon iloa pienillä kukkakimpuilla. Kyllä iloa pitää ehdottomasti jakaa❤❤❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanoppa muuta! Idea ja toteutus ovat aivan mahtava juttu. Tuollainen "a lonely bouquet" missio tai päivä taitaa olla muuten olemassa ihan kansainvälisestikin.

   Delete
 4. Todella ihana yllätys, kukkayllärit ovat aina parasta!

  ReplyDelete
 5. Ihana ylläri ja tosi kaubis kimppu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kimppu loistaa tuolla pöydällä vieläkin :)

   Delete