Kuvajuttuja

Viime lauantaina meillä Loviisassa oli lukuisia tapahtumia tarjolla. Nykytaidefestivaalin eli Transfolkkuckun toimesta kaupungissamme organisoitiin myös Loviisan ensimmäinen pride-kulkue, joka huipentui puistojuhlaan.

Pistin sisustuskauppani kiinni kahdelta, ja siirryn kamerani kanssa lähipuistoon seuraamaan kulkueen saapumista. Puistojuhlan ohjelmassa oli luvassa mm. drag-artistien esiintymisiä, ja ajattelin tässä olevan oiva tilaisuus päästä testailemaan uutta Sonyn kameraani. Drag-esityksissä minua kiehtoo visuaalinen kokonaisuus asuineen, meikkeineen ja esiintyjän luoman hahmon persoonallisuus.

Meikkien näyttävyyttä ei voi muuta kuin ihailla. Itse kun olen aika kädetön missään laittautumisjutuissa. Drag-artistien joukossa oli monenlaista tyyppiä, ilmaisu- ja lähestymistapaa. Puistopiknikin yleisö tuntui olevan mukavasti esityksissä mukana.

Valokuvauksessa on tietysti kiva päästä testailemaan erilaisia aiheita, kohteita ja tapahtumia. Drag-artistit olivat ihan huippu kuvattavia. Pride-tapahtuman esiintyjät olivat: Natasha Kyle, Varanka, Syn Vox, Theodora Rex ja Totally Nandolicious.

Valokuvausjuttujani voit seurata IG:n puolella Lilla Lovisa Photographyn tilin kautta. Kuvaaminen on osa-alue, jossa haluan kehittyä ja kehitellä erilaisia ideoita sekä projekteja.

Kuvat: Lilla Lovisa Photography (Canon 6D 70-200 mm / Sony a7 iii 50 mm 1.8)
2 comments

  1. Ou wau mitä kuvia! Ihana meikkejä ja asuja <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todella kuvauksellisia olivat näitä taiteilijat :)

      Delete