Loviisaan!

Loviisan Wanhat Talot ovat avoinna 24. - 25.8.2019 lauantaina ja sunnuntaina kello 10-17. Talokohteissa taitaa näin alkuviikosta käydä vielä vilske viimeisten valmistumisien merkeissä. Itse kävin ihan muutama päivä sitten ostamassa Vackerbackasta pari mööbeliä, ja Karvosten kotona tuntui muitakin kirppistelijöitä riittävän. Heillä muuten kirpputorimyynti jatkuu vielä LWT-viikonloppunakin, joten jos tykkäät vanhoista huonekaluista, designista sekä kivoista piensisustustuotteista, niin kannattaa katsella Vackerbackan(kin) tarjontaa sillä silmällä.

On mielenkiintoista vierailla Vackerbackassa viikonloppuna, ja päästä näkemään mihin järjestykseen sisustus on lopulta heillä asettunut. Ostopökät täytyy kyllä omalta osaltani jo viikata kaappiin, sillä tämän kesän kirppisostosten jäljiltä minulla noita pieniä tuunausprojekteja tuntuu riittävän. Sisustusta laitellaan siis uusiksi meilläkin!

Kirpputorien ystäville Loviisassa riittää kierrettävää. On antiikkimarkkinoita, keräilijätapahtumaa, torin vanhan tavaran myyjät sekä kirppispöytiä vähän siellä ja täällä. Erilaisia myyntipöytiä ja tapahtumia on myös Suolatorin ja Laivasillan alueet pullollaan. Vanhoihin taloihin, perinnerakentamiseen, erilaisiin materiaaleihin, lämmitysmenetelmiin ja remontoimiseen erikoistuneita yrityksiä ja tekijöitä on Loviisssa myös runsaasti paikalla. Loviisan Kappelissa (Kuningattarenkatu 19) on muuten perinne- ja korjaamisrakentamisen klinikka Panu Kailan johdolla. Tilaisuus alkaa lauantaina kello 15:00.

Eikä unohdeta myöskään Karskronanbulevardin herkkujen puistoa! Paikalla on ruokatuottajia sekä kädentaitajia myymässä omia tuotteitaan. Itse olen kyseiseltä tuottajatorilta löytänyt monena vuonna kivoja postikortteja ja pieniä hauskoja design-esineitä.

Lopuksi tietysti haluan mainita oman sisustuspuotini täällä Loviisassa. Herttanen on avoinna lauantaina kello 10-17 ja sunnuntaina kello 12-17. Tervetuloa piipahtamaan herttaselle! Meiltä löydät esimerkiksi herkkutuotteita, eko-pesuaineita, Suomi-designia ja tietysti myös niitä sisustustuotteita.

Nähdään Loviisassa!

PS. Meinasin unohtaa: LWT-rannekkeet on arvottu, ja voittaja on "idahhh". Hänelle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse. Onnea!

10 comments

 1. Tämmöinen olisi kyllä niin mun juttu :) antiikkia ja vanhaa tavaraa noin muuten vain...

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja kun tarjonta on hurjan kattavaa, ja hintataso on myös ok, niin mukavahan noita löytöjä on tehdä :)

   Delete
 2. Oi, olisipa kiva tulla paikan päälle jos asuisi lähempänä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänne Loviisaan eksyy jokunen tuhat ihmistä LWT-viikonlopun aikana. Kannattaa siis tulla kauempaakin :) Majoitusta tosin kannattaisi suunnitella reilusti etukäteen, jos Loviisa on jossain vaiheessa retkikohteena.

   Delete
 3. Oi miten ihanan näköistä! Vanhoissa rakennuksissa on kyllä sitä jotain 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä fanitan vanhojen talojen tunnelmaa, ja edelleen unelmoin myös omasta vanhasta talosta :)

   Delete
 4. Kauniita kuvia! Miten idyllisen ja rauhallisen näköinen paikka! Loviisa on kyllä otettava kotimaan matkailukohteeksi! En nimkttäin ole siellä koskaan käynyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa pitää Loviisa tosiaan mielessä kotimaan matkailukohteena! :)

   Delete