Valokuvaajan sunnuntai

Vietin vaihteeksi hetken valokuvauksen ja erityisesti valokuvauksen inspiraation parissa. Meitä oli pieni tiivis joukko koolla Maria K Lifestyle Photographer -kuvaajan kotitiluksilla Villa Unelmassa. Tämä Loviisan liepeiltä löytyvä Villa Unelma on kahden taiteilijan koti. Jokaisella käynnillä koti ja sen pihapiiristä löytyvät rakennukset ovat kokeneet pieniä tai isompia muutoksia. Välillä on maalailtu kirjaimellisestikin isolla sudilla, ja vähintäänkin muutettu muutaman mööbelin väriä. Ihanaa luovuuden tulvaa suorastaan!

Sunnuntain valokuvaussession aloitimme rentoutumalla soljuvan musiikkiesityksen parissa, ja siirtyen sitten herkullisen ja näyttävän brunssin pariin. Tästä pääsimmekin jo sujuvasti testailemaan niin ruokakuvausta kuin pohtimaan kuvauksen tunnetta, tunnelmaa, valoa ja varsinkin valokuvausta ja sen merkitystä juuri minulle itselleni. Iltapäivä hurahti kuin siivillä, ja tuloksena on jälleen kerran mukavien kuvien lisäksi mielen kepeyttä sekä orastavia ideoita tuleviin kuvauksiin.

Kiitos Maria ja workshopin osallistujat!

Seuraa Lilla Lovisa Photographyä Instagramissa tai Facebookissa!

 
12 comments

 1. Kauniita kuvia! Monesti mietin, että alkaisin itsekin opetella enemmän valokuvausta. Aika vaan ei riitä. Tosin tykkään oman blogin arki(paska)kuvista, joissa ei siloitella. ☺️ -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arki on kaunis asia :) En myöskään harrasta "siloittelua", mutta arkisista asioista löytyy esteettisesti kauniita yksityiskohtia.

   Delete
 2. Replies
  1. Itse modernissa talossa asuvana ilahdun suuresti vanhojen talojen tunnelmasta ja muutenkin, kun pääsen näkemään persoonallisia koteja.

   Delete
 3. Todella upeita kuvia ja ihana päivä teillä on ollut 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli tosiaan rentouttava, mutta inspiroiva hetki valokuvauksen parissa :)

   Delete
 4. Ihania kuvia, ja tunnelma välittyy 💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia, ihana sinä! Kiitos <3

  ReplyDelete
 6. Ai miten ihania kuvia! Kävin muuten kesän roadtripillä Loviisassa, mutta putiikki ei juuri sillon ollut auki. Harmitti ihan todella paljon!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. No harmi tosiaan, että herttanen ei ollut avoinna juuri kun matkailit Loviisaan. Jatkossa herttasen tavoittaa nettikauppana ja pop uppina, jos hyvä tila löytyy (ainakin toivon mukaan joulukuuksi :)

   Delete