Lumoan Stories -kuvauspäivä

Osallistuin perjantaina Lumoan -brändin kuvauspäivään Helsingin Hernesaaren maastoissa. Sain mahdollisuuden toimia Dasha Pears Photographyn avustajana, eli pääsin ottamaan "behind the scenes" tyyppisiä kuvia päivästä.

Kuvauspäivä oli minulle erinomainen mahdollisuus päästä seuraamaan taitavan kuvakerronnan ammattilaisen toimintaa kuvasuunnittelusta, session valmisteluista aina itse kuvaamiseen asti. Meillä oli malleina neljä kaunista persoonallista nuorta naista, jotka valmisteltiin Dashan ohjeistuksen mukaisesti päivän aiheen mukaisella hius- ja meikkityylillä.

Omat haasteensa kuvauspäivään toi säätilan vaihtelut. Välillä saimme vettä niskaan, ja jouduimme odottelemaan sään kirkastumista. Kova tuuli oli myös hieman riesana. Koko tiimi teki kuitenkin hommia hyvällä tunnelmalla ja reippaalla otteella. Ulkokuvaukset kun nyt tarjoavat aina oman muuttuvan elementtinsä joka tapauksessa.

Lumoan -mallistosta minulle olivat tuttuja entuudestaan heidän pitsisomisteiset puuvillaneulosmekonsa (esimerkiksi tämä Elsa). Tämän lisäksi Lumoalta löytyy myös pelkistetympää trendikästä (ja älyttömän mukavaa) muotia collegepaitojen, takkien ja housujen muodossa. Erityismaininta Lumoanille muuten myös laajasta kokovalikoimasta.

Näitä Lumoan -merkin vaatteita onkin näkynyt jo hyvän aikaa myös mediassa esimerkiksi bloggaajien asupostauksissa. Vaatetuksen lisäksi Lumoan brändi tarjoilee myös asusteita sekä koruja, ja aikoo jatkossa laajentaa myös sisustuksen puolelle. Erittäin virkeä suomalainen lifestyle -brändi on kyseessä siis!

Brand: Lumoan
Art Director / Photographer: Dasha Pears
Muah (IG): Estenomen
Models: Mariam, Peppi, Sanna, Selma
Making of Photos: Lilla Lovisa

PS. Valokuvaus on henkilökohtaisessa elämässä kaappaamassa yhä suurempaa roolia, joten jatkossa löydät minut myös Lilla Lovisa Photographyn kautta. Postauksen kuvat ovat siis minun ottamiani.


12 comments

 1. Kivoja vaatteita ja mahtava mahdollisuus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lumoan -mallistosta löytyy tosiaan kivoja vaihtoehtoja :)

   Delete
 2. Ihan mahtavaa, että lähdet toteuttamaan intohimoasi valokuvaamista! Näistäkin kuvista nautin - ja Lumoaan täytyy tutustua vielä paremmin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä - kun pääsee toteuttamaan itseään mieluisan harrastuksen tai työn parissa, niin aika kuluu kuin siivillä, ja motivaatio on katossa :)

   Kurkkaa ihmeessä tosiaan Lumoan tarjonta!

   Delete
 3. Varmasti tosi mielenkiintoista päästä seuraamaan toimintaa kulissien takana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä mielenkiintoista ja opettavaista!

   Delete
 4. Onpa kivan näköisiä vaatteita <3
  Olet kyllä hyvä valokuvaamisessa ja hienoa, että se on muuallakin huomattu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Outi! Valokuvaus on osa-alue, jossa haluan kehittyä. Ja kun lakkaan köytymästä, niin hankin täysikennoisen kameran, jes :)

   Delete
 5. Lumoan vaatteet ovat omia suosikkejani!
  Kauniita uutuuksia taas tulossa ja
  olet ottanut upeita kuvia! Hyvä sinä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua houkuttaa nuo pitsisomisteiset mekkomallit. Tosin nuo kauden värisävyissä olevat college-paidatkin ovat napissa :)

   Delete
 6. Upeita kuvia olet ottanut! Kuvakerronta on usein se tärkein muotikuvauksissa, sillä loudaan se tarina ja brändi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Samaa mieltä, brändin tarina visualisoituu eri kanaviin julkaistavien materiaalien kautta kuluttajalle.

   Delete