Kesä on juhlaa!

Kesä on jo itsessään juhlan paikka. Jou. Helteet hellivät, ja taitavat vielä jatkossa oikein paahtaakin koko Suomen karttaa. Itse pidän lämpimästä, mutta muistetaanpa kaikki huolehtia nestetasapainosta!

Tänään meinasin puolilta päivin pudota riippumatosta, kun Marjo kyseli, että olenko tulossa Ruotsinpyhtäälle kesäjuhliin. Hetken päästä olin koonnut itseni riippumaton syövereistä, ja olin valmis hurauttamaan kauniin juhlapaikan suuntaan. Mainio ruukkilainen pariskunta kestitsi vieraita kauniilla pihamaallaan hyvän ruoan, juoman ja musiikin merkeissä. Tuo maalaisidylliin kunnostettu ja rakennettu puutarha olikin todella kaunis yksityiskohtineen. Pihamaalla oli lukuisia erilaisia tiloja niin ulkosalla kuin piharakennuksen suojissa, ja nämä tarjosivat mahtavat puitteet juhlien järjestämiseen ja seurusteluun.

Ruotsinpyhtään Ruukista osallistuu muuten tämän kesän Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaan useampi mielenkiintoinen kohde, joten Ruukkiin kannattaa ajaa myös vanhojen talojen vuoksi elokuun viimeisenä viikonloppuna. Ruukin alue on vuosi vuodelta virkistynyt ja aktivoitunut. Tänäänkin siellä kävi kiva vilske. Tapahtumia ja toimintaa on mukavasti tarjolla. Teen tässä lähipäivinä erillisen postauksen Ruukin kesätarjonnasta.

Mutta hei, kiitos Marjo kutsusta mukaan kesäjuhlille, ja kiitos juhlat järjestäneelle perheelle. Kiva, kun sain käydä teillä kylässä ♥

PS. Itse olen tosi huono järjestämään juhlia, mutta pitäisi kyllä edes kerran vuoteen oikein kunnostautua. Ja toinen juttu: iski inspiraatio hyökätä oman pihan kimppuun kunnostamaan edes muutamaa neliömetriä parempaan kuosiin. Vai olisiko se sitten kuitenkin tuo aamuinen riippumatto, johon palaan taas kuitenkin...

 

12 comments

 1. Replies
  1. Todellakin! Kuvista näkyy vain osa pihapiiristä, joten todellisuudessa perheen puutarha rakennuksineen oli huikean hieno :)

   Delete
 2. Ihanan idyllinen paikka juhlille! Kauniita kuvia sinulla, kuten aina. ☀️ -Katta /Arki(paska)ruokaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juhlat istuivat miljööseen paremmin kuin hyvin :)

   Delete
 3. Sorry jos meinasit pudota riippumatosta mutta eikös kannattanutkin lähteä mukaan :)
  Ihana paikka, hyvät tarjoilut ja elävää musiikkia. Mi piace!
  Thunder and lightning - onneksi ei satanut kuitenkaan paria tippaa enempää.
  Ensi kesän sitten uudestaan ja mehän saimme jo tietää päivänkin niin
  voit merkata jo ennakkoon kalenteriin... :D
  Strömfors ja Sahamäki ovat kuin satukirjasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kutsusta, aivan mainio paikka, juhlat ja fiilis :)

   Ruukin alue on kyllä kaunis uniikki kylä, ja onneksi löytyy ihmisiä pitämään huolen, että tienoo pysyy eläväisenä.

   Delete
 4. No onpa ihana paikka ja täydellinen kesäjuhlien pitoon. Viirit sopisi tuonne omallekin takapihalle :)
  Ihanaa viikkoa Anne <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viirit ovat kiva lisä juhlakoristeluun (tai vaikka muutenkin) :)

   Kiitos samoin Outi! :)

   Delete
 5. Voi miten kauniita kuvia! Tosi kivoilta näyttää nuo juhlat. :) Tapahtumat ja juhlat kuuluvat kesään. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tapahtumia tuleekin kesällä kierreltyä ahkerasti. Onneksi on myös heitä, jotka järkkäävät juhlia (kun itse olen näin blääh-huono juhlien järkkäilijä).

   Delete