Sumuisten aamujen gorillat

Sumuiset aamunäkyvät ovat syksyn kauneinta antia. Sankka sumu ei tietänkään ole ilo tuolla aamuliikenteessä, mutta varhaiselle lenkkeilijälle nämä merenrantanäkymät ovat kaunista katsottavaa.

Pikku hiljaa syksy puraisee luontoa läsnäolollaan. Toistaiseksi liukuma kesästä syksyyn on ollut aika hienovarainen. Eilen illalla tosin saimme jo esimakua syysmyrskyistä, ja meilläkin täällä ukkosteli hieman. Kunhan nuo yöt nyt alkavat kylmetä hieman lisää, niin luonnon värisävyt saavat lisää keltaista joukkoonsa. Näitä vuodenaikojen muutoksia on kiva seurailla myös kameran etsimen kautta.

Gorillat? Aivan. Unohtuivat kuvasta. Tai sitten ne vaelsivat sankoin joukoin moottoriteillä ja muilla valtaväylillä kohti työpaikkojaan, ja vain yksi gorilla tavattiin sumuiselta merenrannaltaan kamera kourassaan.


4 comments

 1. Tänään ihailin aamusumua peltojen yllä. Ihanaa asua täällä "maaseudulla", niin kuin Helsingissä asuva ystäväni meidän kotipaikkaa kutsuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sitä maaseutua löytyy yllättävän läheltä Helsingin keskustaakin :) Meillä täällä Loviisan suunnalla on vielä hieman landempi meininki jo senkin vuoksi, että julkisia kulkupelejä ei ole juurikaan tarjolla. Sitä se vähäinen asukasmäärä teettää.

   Delete
 2. Ihania usvakuvia! Onneksi tämä yksi gorilla löysi haahuilun jälkeen työpaikalleen... :D

  ReplyDelete