House Doctor AW2017

Ihania lämpöisiä fiiliksiä välittyy oheisista House Doctorin tunnelmakuvista, jotka linjaavat syksy/talvi -malliston sävymaailman ja sisustustuotteiden nostot. Lähes jokaisella sisustusbrändillä on mallistossaan tummia syviä sävyjä tarjolla: on oikein tummaa punaista, petroolinsinistä, tummanvihreää ja kenties myös ripaus tiilenpunaista ja okrankeltaista. Metalleista messinki on se kovin juttu, mutta löytyy sieltä täältä perinteistä hopeaa ja kromiakin. Kuparin pilkahduksia näkyy sen sijaan sisustuskuvissa selkeästi aiempaa vähemmän.

Kodin piensisustustuotteista löytää mustan, valkoisen ja harmaan fani edelleen kivoja ideoita. Lämpimät puunsävyt tuovat luonnetta monokromaattisiin sisustuksiin. Sisustustuotteissa saa mielellään olla rouheutta ja luonnetta. Yhdistele siis vanhoja huonekaluja, patinoitunutta puuta ja elämää nähneitä astioita muutamaan linjakkaaseen ja pelkistettyyn elementtiin, niin kotoisa tanskalaistyylinen sisustuksesi on päivittynyt mukavasti.

Minulle tuli jo sisustuskaupalleni herttaselle iso erä syksyn uutuus tuotteita, ja nyt odotan sormet syyhyten, että pääsisin tekemään esilleasettelua. Sisustuskauppani tosin muutti uusiin tiloihin juuri lauantaina, joten nyt on ensinnä vuorossa hieman pintaremonttia uudessa kohteessa, ja sitten vihdoin pääseen rakentelemaan uutta. Kiirettä tässä saa kyllä pitää, sillä joulun tavarat saapuvat lokakuun puolen välin jälkeen. 

Loppuvuoden sisustustyyli ja uutuus tuotteet kyllä inspiroivat minua, joten täytyy toivoa, että myös asiakkaat tykkäävät sesongin värisävyistä ja tuotepaletista.

Kuvat © House Doctor
8 comments

 1. Tuo kullattu maljakko näyttää aivan uskomattomalta! Tykkään muutenkin tämän hetkisistä trendiväreistä, kuten petrooli ja tiilenpunainen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä syksyn ja tulevan talven sävyt ovat aika herkkuja, vaikka murrettu sävymaailma ei yleisesti ottaen ole sitä kaikkein ominta sisustustyyliäni.

   Aikamoiset sisustusinspikset ovat kyllä kuitenkin heräämässä. Syksy taitaa olla sellaista kotikolon rakentelu aikaa parhaimmillaan :)

   Delete
 2. Itse tykkään yleensä hyvin pelkistetystä väripaletista, mutta voi hitsi kun pikkuhiljaa alkaa tykästymään myös näihin murrettuihin syksyn sävyihin - ja erityisesti messinkiin :) Onneksi on ihan sallittua muuttaa mieltään välillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä mieltä saa muuttaa ja omaa tyyliä joskus hieman piristää tai päivittää uusin tuulin :) Pienten sivupolkujen jälkeen tuntuu myös tosi kivalta palata takaisin siihen omimpaan pelkistettyyn tyyliin :)

   Delete
 3. Ihanaa, rosoista juuri mun tyylistä. Värit mitä ihanimpia :) Ja tuo seinä yhdessä kuvassa, sellaisen ottaisin heti kotiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Väreissä on kyllä voimaa ja tunnelmaa! :)

   Delete
 4. Ihanan lämpimän ja kotoisen näköisiä sävyjä ja tunnelmia näissä kuvissa!
  Tsemppiä joulukiireisiin, ja onnea uusiin tiloihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Onneksi remontti edistyy myös muiden tyyppien kuin omasta toimestani, sillä flunssa tuli vielä yllätys elementtinä kuvaan mukaan.

   Delete