Loviisan joulukodit & Loviisan joulu 2017

Lämpimästi tervetuloa Loviisaan! Meillä on joulukauden avaus tulossa tämän viikon perjantaina, eli 1.12. kello 18 alkaen. Joulut avataan torille keskittyvällä ohjelmalla, ja keskustan pienet liikeet ovat avoinna kello 21 asti. Tietysti myös oma sisustuskauppani herttanen jouluilee muiden mukana.

Loviisan joulukodit on Suomen tunnelmallisin ja lämminhenkisin tapahtuma. Mielestäni! Eli suosittelen tätä tapahtumaa sinulle, joka tykkäät sisustuksesta, joulusta ja vanhojen talojen tunnelmasta. Joulukodit ovat talvinen ja pienimuotoisempi versio Loviisan Wanhat Talot -tapahtumasta, jonka ajankohta on aina elokuun lopulla.

Joulukodeissa on tarjolla kohteiden oma tekemiä tuotteita, ja monella joulukotikohteella on myös myynissä jouluisia herkkuja.

Kokosin oheen muutaman tunnelmakuvan menneiltä joulukotivuosilta. Monessa kohteessa on myös ilo seurata remonttien edistystä ja sisustuksen päivittymistä. Ainahan nuo tuntuvat jotain kivaa uutta näkökulmaa kotiensa sisustukseen keksivän!

Joulukodit ovat avoinna 2.-3.12. (LA-SU) sekä seuraavan viikonloppuna eli 9.-10.12. kello 10-17. Nähdäänkö siis Loviisassa?

PS. Loviisa sijaitsee itäisellä uudellamaalla noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Omalla autolla Loviisaan on helppo tulla. Meillä ei ole parkkimaksuja! Bussit kulkevat myös, ja linja-autoasemalta kävelet joulukoteihin ja torille helposti.
10 comments

 1. Taas niin ihania kuvia, hyvä tunnelma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loviisan vanhat talot ja joulukodit tarjoavat toinen toistaan kauniimpia kuvakulmia, ja roppakaupalla sitä tunnelmaa :)

   Delete
 2. Kylläpä vaikuttaa ihanalta ja tunnelmalliselta tapahtumalta! :)

  ReplyDelete
 3. Ihanan jouluisia kuvia :) Enpä ole tainnut koskaan käydä Loviisassa vaikka pääkaupunkiseudulla asun joten ajomatka ei olisi edes pitkä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noin tunnin ajomatkan päässä tosiaan ollaan, joten kannattaa jossain vaiheessa lähteä retkeilemään tänne itäiselle uudellemaalle :) Kesällä pikku kaupunki on tietysti kauneimmillaan.

   Delete
 4. Ihania kuvia, tulee jouluisa tunnelma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eilen sunnuntaina sadekuurot sulattivat viimeiset lumen rippeet tällä erää, mutta joulutunnelmaan Loviisassa vierailleet pääsivät kuitenkin, kun noissa joulukodeissa se fiilis on kuitenkin säästä huolimatta erittäin lämmin.

   Delete
 5. Eilinen päivä Loviisan joulukodeissa oli taas jälleen kerran ihana. Vaikka koko päivän satoi ja oli harmaata niin joulukodeissa oli lämmin tunnelma. Fiilis ei latistu sään takia koskaan! I ❤ Loviisa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että ehditte ystäväsi kanssa piipahtaa pikku mutkan meilläkin.

   Itsekin tykkään kovasti vanhat talot & joulukodit kohteista. Tunnelmaa, tunnelmaa tosiaan :)

   Delete