Bondenliving nahkatyynyt

Onko Bondenliving -tuoteperhe sinulle tuttu? Olen ollut mukana seuraamassa Bonden -brändin syntyä ihan sen alkumetreiltä. Trendianalyytikko Kati Hienonen perusti Bonden -mallistonsa noin vuosi sitten. Tuoteperheen johtavana lankana on suunnitella ja tuottaa sisustustuotteita ekologisesti, eettisesti, hyvällä designilla ja kestävää kehitystä kunnioittaen.

Bonden -tuotteet ovat elegantteja, mutta myös kotoisen mukavia. Tarina lähti liikkeelle lampaanvillasta valmistetuista huopatyynyistä, ja on nyt pikku hiljaa laajentunut peitteisiin ja säilytystuotteisiin. Bonden istuu hengeltään, väritykseltään ja designiltaan suomalaiseen mielenmaisemaan, ja ihan siihen aitoon oikeaan maisemaankin, jota me Suomessa saamme ihailla mökkiemme ja kotiemme ikkunoista sekä pihamailla.

Lampaanvillasta valmistetut tyynyt voi huoletta ottaa terassille mukaan, kun siirtyy ulkotiloihin vaikka kahvittelemaan. Tyynyjen värisävyissä on valkoista ja harmaata, sekä nyttemmin uutuutena myös yönsinistä.

Sain tänään sisustuskaupalleni herttaselle Bondenin uutuuksia eli Jakin nahkasta valmistettuja tyynyjä. Näiden tyynyjen tuotantoprosessissa hyödynnetään raaka-aineet tarkasti, ja leikkuujätettä ei kaavoituksessa päästetä syntymään. Jakinnahkaisen tyynyn kääntöpuoli on villahuopaa. Sisätyyny on puolestaan kierrätetyistä PET-pulloista valmistettua vanua, eli sisätyynyn materiaali on allergiaystävällistä.

Mallailin uutuus tyynyjä meillä tänään kotosalla, ja päivitin tuotteet jo herttasen nettikaupan puolelle. Näihin tyynyihin, ja muihikin Bonden -tuotteisiin pääset tutustumaan myös herttasen Loviisan kaupalla loppuviikosta.

Kun hyvä design, laadukas työnjälki ja eettinen tuotantoprosessi kohtaavat, on lopputuotteesta helppo tykätä, ja aidosti hurrata sen puolesta: hyvä Bonden!


No comments