Uusi blogi - uudet kuviot?

Pikku hiljaa saan leivottua tätä Treanin pohjaa kuntoon. Inspiraatio bloggaamiseen on ollut olemassa koko ajan, vaikka edellinen blogini Koti kolmelle onkin elellyt hiljaiseloa vähintäänkin tämän kuluvan 2017 vuoden ajan.

2017 tuntuu muutenkin muutosten vuodelta. Toistaiseksi muutokset kuplivat vielä pinnan alla, mutta alkaa sieltä nousemaan jo jotain ihan konkreettistakin pintaan. Ensimmäinen muutos tulee koskemaan sisustuspuotiani eli herttasta: me muutamme Loviisassa uusiin tiloihin vielä kuluvan kesän aikana. Siitä sitten hieman myöhemmin lisää tarinaa!

Elämä tietysti muuttuu hiipivän hiljaa koko ajan, vaikka näennäisesti elämä pyörisikin samaa rataa. Sitten vaan koittaa aikoja tai hetkiä, jolloin tuntuu tapahtuvan tavallista enemmän. Meillä tietysti perheen teineissä kasvun ja muutoksen näkee omaa peilikuvaani helpommin ja selkeämmin. Muuttuvat tarpeet, uudet koulut ja kuviot sekä muut muutokset tarkoittavat myös päivitystä perhedynamiikkaan ja käytännön järjestelyihin. Näihin liittyy ihan konkreettistakin päivitystarvetta, eli kummatkin tyttäret suorittavaan parhaillaan ajolupia (toinen mopokorttia, ja toinen jo B-korttia). Siitäpä sitten jo miettimään, että pitäisikö perheen yksi ja ainut auto muuntautua kahdeksi. Tätä tukee myös tarve ja paine herttasen kuvioiden puolelta, eli nettikauppani tarvitsisi pakettiauton käyttöönsä. Sen verran noita kuljetustarpeita on pikku puodillakin!

Tässä kun kätevä emäntä vielä kerkiäisi roikkumaan kaiken maailman autopalstoilla tai valjastamaan automyyjän tai pari kartoittamaan sopivaa settiä perheen tarpeisiin.

Minäpä jatkan nyt uuden tämän uuden blogipohjan tutkailua, ja saan ehkä kasaan jotain lisää blogin ulkoasuun. Pikku hiljaa, pikku hiljaa...No comments