Yksi hullu ale-päivä @herttanen Loviisa

Legendaarinen #yksihullualepaiva on vuorossa huomenna torstaina (20.7.) sisustuskauppa herttasella Loviisassa. Kesäreissusuunnitelmia Loviisan suuntaan? Huomenissa tuo on ainakin aika kannattavaa, jos suunnitteilla on ollut sisustushankintoja kotiin. Herttasen puodilla on näet koko valikoima puoleen hintaan, ja vain tämän yhden päivän ajan.

Herttasen brändejä on mm. House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé, Ib Laursen, Gauhar Helsinki, TineK Home, 1kertaa2, Mayn, Musta5101, Skandinavisk, Svanefors ja Hemma. Parasta on tulla ihan paikan päälle toteamaan tilanne, tai ennakkosuunnitella ostoksia herttasen nettikaupan puolella. Alennus on kuitenkin tällä kertaa saatavilla vain Loviisan myymälästä. Nettikaupan puolella on sitten omat kampanjansa, ja ne ajoitetaan eri aikaan kuin sisustuspuodin tapahtumat.

Yksi hullu ale-päivä 20.7.17 torstaina herttasen Loviisan puodilla osoitteessa Mariankatu 20, Loviisa. Ovet ovat avoinna kello 11 - 18. Tervetuloa!

Herttanen on siis minun oma sisustuskauppani! Herttanen löytyy Instasta ja Facebookista.

Kuvissa: 1kertaa2 Seitti-tyynynpäällinen, Meraki shampoo ja hoitoaine, Meraki kylpypallot, House Doctor valoketju,TineK Home ruukut, Nicolas Vahé pippurimylly.No comments