Loviisan Wanhat Talot 2022

Elokuun super viikonloppu koittaa täällä Loviisassa ensi viikolla, kun vuorossa on Loviisan wanhat talot -tapahtuma. Itse asiassa loppukesän hulinoita aloitellaan jo tässä muutaman päivän sisällä Pernaja-päivän, harrastemessujen, Loviisapäivän ja lukuisten muidenkin näyttelyiden, esitysten ja tapahtumien merkeissä. Wanhat talot -viikonlopun aikana Loviisassa on luvassa myös hyviä makuja, kun Smaku-festivaaliin osallistuu loviisalaisia ravintoloita. Smaku-tapahtuma on keskitetty Loviisan Seurahuoneelle (Kuningattarenkatu 24). LWT-viikonlopun aikana Loviisassa on perinteisesti tarjolla myös lukuisia pop up -kahviloita, joten herkullisia taukopaikkoja on luvassa kaupungin vakio tarjonnan lisäksi.

Wanhat talot -tarjontaan on tullut jälleen useita uusia kohteita vanhojen hyvien seuraksi. Pieni vaihtuvuus kotikohteissa pitää tapahtumaa myös virkeänä, ja kävijöille on aina jotain uutta nähtävää tarjolla. Mielenkiintoiseksi vanhojen talojen elämän seuraamisen tekee myös kotien remontti- ja sisustusprojektit, joiden edistymistä saamme seurata.

Silmäilin blogini vanhempia Loviisan wanhat talot -aiheisia postauksia, ja jälleen palautui kyllä mieleen miten ihanissa kodeissa sitä on päässyt vierailemaan ja aistimaan niiden tunnelmaa. Toivottavasti näemme siis Loviissa reilun viikon kuluttua! Itse aion kotikohteiden lisäksi kierrellä kirppismyyntejä ja istuskella vähintääkin muutaman kerran kahvipaussilla sekä ihmetellä kaupungin menoa ja meininkiä. Sitä onkin hyvä nyt tankata hieman varastoon ennen kuin pikku kaupunki uinahtaa syksyn hissutteluvaihteelle.

Ohessa linkkejä muutamaan aiempaan postaukseen: 1 2 3 4 5 

Kuvissa Makkaratehdas, Kerttula ja Lilla Ljuva


No comments